Η ΕΛΜΕ Πειραιά θεωρώντας τον πολιτισμό δικαίωμα των εργαζομένων και όχι εμπόρευμα έχει προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις είτε για να αναδείξει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των εκπαιδευτικών του Πειραιά είτε για να εξασφαλίσει δωρεάν ή έστω φθηνή πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Ως συνέχεια των παραπάνω προσπαθειών, το .Σ της ΕΛΜΕ προτίθεται να συμβάλει στη συγκρότηση μίας ομάδας τέχνης των εκπαιδευτικών του Πειραιά. Το ακριβές αντικείμενο ενασχόλησης της ομάδας αυτής θα αποφασιστεί από κοινού από τα μέλη που θα την συγκροτήσουν. Γι’ αυτό καλούμε όσους συναδέλφους ασχολούνται με κινηματογράφο, θέατρο, φωτογραφία κλπ (επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά) να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, επικοινωνώντας μαζί μας στο email της ΕΛΜΕ . Στο ηλεκτρονικό μήνυμα σας παρακαλούμε να γράφετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email, ώστε να σας ενημερώσουμε για το που και πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση, στην οποία θα συζητηθούν οι οργανωτικές λεπτομέρειες λειτουργίας της ομάδας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ